Tiap² Malam Cuba Pakai Baju Melayu Sb Teruja Nak Pergi Majlis Kahwin Tunku Tun Aminah Tapi Dia ‘Dijemput’ Lebih Awal. SEBAK !!!

| August 15, 2017 | 0 Comments

Tiap² Malam Cuba Pakai Baju Melayu Sb Teruja Nak Pergi Majlis Kahwin Tunku Tun Aminah Tapi Dia ‘Dijemput’ Lebih Awal. SEBAK !!! | Semalam, Puteri tunggal DYMM Sultan Johor, YAM Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah Binti Sultan Ibrahim sah bergelar isteri kepada Dennis Muhammad Abdullah dengan sekali lafaz.

Majlis perkahwinan diraja ini meriah dan disambut dengan kegembiraan oleh rakyat Johor di mana rata-rata mereka amat menyayangi keluarga deraja ini kerana begitu ramah dan mesra dengan rakyat.

Namun, disebalik kegembiraan itu, ada satu kisah yang agak sedih admin terbaca pagi tadi, kisah seorang lelaki yang amat meminati kelibat Tunku Aminah, dia yang menerima jemputan majlis perkahwinan puteri Johor itu diliaht begitu teruja.

Menurut abangnya, adiknya dilihat mencuba baju Melayunya setipa malam kerana tidak sabar untuk ke majlis perkahwinan Tunku Aminah yang amat diminatinya.

Namun, takdir melebihi segalanya, tiada rezekinya untuk ke majlis berkenaan apabila dia telah pergi selama-lamanya sehari sebelum majlis berkenaan selepas terlibat dalam satu kemalangan yang meragut nyawa.

Melalui laman Facebook abang Rozaimy Qaisara, sepatutunya hari itu adiknya Muhammad Aidil adalah hari yang paling gembira.

Jom tengok dan baca perkongsian beliau.

Sepatutnya hari ni adalah hari yang paling gembira buat adik… Bukan senang nak dapat invitation dari Istana. Lagi2 invitation perkahwinan YAM TUNKU AMINAH.. Punyalah kau excited sampai tiap malam kau try baju melayu. Punyalah minat sangat kau dengan TUNKU AMINAH.

Tapi apakan daya ALLAH telah menjemput kau sehari sebelum majlis TUNKU AMINAH. Punah harapan kau adik… Apatah lagi kami sekeluarga bila lihat baju melayu yang dah siap gosok tergantung dalam almari kau adik. ALLAH lebih sayangkan adik dari kami semua.. Moga adik tenang di sana.

Al-fatihah buat adik tersayang Muhammad Aidil….

Kredit : Siakapkeli

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , ,

Category: Sosial

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *