Marah Sb Lahirkan Anak Perempuan. Apa Yg Keluarga Suami Lakukan Pada Wanita Ini Sangat KEJAM !!!

| July 17, 2017 | 0 Comments

Marah Sb Lahirkan Anak Perempuan. Apa Yg Keluarga Suami Lakukan Pada Wanita Ini Sangat KEJAM !!! | INDIA – Video menunjukkan kejadian yang menggerunkan dimana seorang wanita India telah dipukul dengan kejam oleh keluarga mentuanya kerana telah melahirkan anak perempuan dan kerana isu dowri, lapor Daily Mail.

Klip video tersebut diambil daripada atas tangga rumah, menunjukkan wanita berkenaan menjerit apabila beliau dipukul dengan kayu hoki dari bahagian depan dan belakang oleh dua (2) orang lelaki, abang ipar beliau dan kawannya.

Mangsa dikenali sebagai Meena Kashyap, 35 tahun, telah dipukul pada minggu oleh ahli keluarga suaminya selepas mangsa membuat aduan keganasan pada bulan April, menurut laporan media tempatan.

Pasangan tersebut juga terlibat dengan pertikaian berkenaan isu dowri 700,000 rupee (RM 46,461.00) yang telah diberikan oleh keluarga wanita itu kepada keluarga suaminya semasa perkahwinan.

Suami mangsa, Daljit Singh, abang ipar mangsa, Kamaljeet dan rakan mereka yang dikenali sebagai Gaurav telah dituduh melakukan jenayah tersebut.

Menurut kenyataan bapa mangsa kepada media. “Kami telah membuat aduan berkenaan isu ini pada tahun lepas tetapi tiada sebarang tindakan yang diambil atas perkara ini. Mereka telah berkahwin selama dua (2) tahun dan mempunyai seorang anak perempuan. Keluarga mereka meminta 700,000 rupee sebagai dowry.”

Kejadian itu telah mendapat perhatian polis apabila video mangsa dipukul tersebut tersebar di laman-laman social di seluruh negara.

Isu dowri telah lama menjadi isu yang kontroversi di pendalaman India, ia telah menjadi topik hangat sejak video itu tersebar.

Video menunjukkan seorang wanita india dipukul dengan kejam oleh keluarga mentuanya kerana telah melahirkan seorang anak perempuan.

Meena Kashyap dipukul dibahagian depan dan belakang dengan menggunakan kayu hoki.

Wanita itu tidak diterima oleh keluarga suaminya dan ada isu berkaitan dowri .

Wanita di India sering dipukul dan ada yang dibunuh sekiranya keluarga mereka enggan atau tidak mampu untuk membayar dowry yang diminta oleh keluarga pihak suami.

Kredit : The Reporter

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *