Adik Ini Terjatuh Ketika Hendak Sampai Di Garisan Penamat. Namun Apa Yang Dia Lakukan Buat Ramai SEBAK !!!

| March 15, 2017 | 0 Comments

Adik Ini Terjatuh Ketika Hendak Sampai Di Garisan Penamat. Namun Apa Yang Dia Lakukan Buat Ramai SEBAK !!! | Syabas diucapkan buat pelajar Sekolah Kebangsaan Seberang Marang iaitu Mohd Faizal Hafiz Adnan yang berjaya menunjukkan semangat kesukanan dan kegigihan yang tinggi meskipun terpaksa mengharungi beberapa dugaan sebelum dinobatkan sebagai naib johan.

Meskipun bertubuh kecil, itu bukan halangan buat Mohd Faizal meneruskan larian selepas terjatuh hanya beberapa meter sebelum ke garisan penamat. Tindakan yang dilakukannya itu bukan sahaja berjaya membuatkan para guru serta rakan sepasukan berasa bangga, malah mula menjadi perhatian netizen atas apa yang dilakukannya.

Kemenangan Mohd Faizal dari Sekolah Kebangsaan Seberang Marang ini turut membolehkan kontinjen bawah 12 tahun Terengganu menjadi juara kategori bawah 12 tahun dan di tempat ketiga keseluruhan pada Kejohanan Merentas Desa Majlis Sukan Sekolah Malaysia (MSSM) 2017.

Dalam pada itu, kejayaan Mohd Faizal ini bermula lebih awal lagi apabila beliau telah berjaya mencatatkan namanya sebagai naib johan dalam kejohanan yang sama berlangsung di Port Diskson, Negeri Sembilan pada 5 Mac 2016.

Sumber : TheVocket

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Lelaki

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *