Si Ibu Hanya Merelakan Pemergian Bayi Ini Kerana Masalah Kesihatan. Namun Apa Yang Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!

| January 17, 2017 | 0 Comments

Si Ibu Hanya Merelakan Pemergian Bayi Ini Kerana Masalah Kesihatan. Namun Apa Yang Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!! | Tidak lama selepas melahirkan Kenadie, si ibu membawa bayi itu pulang untuk mempersiapkan diri bagi pemergian bayi tersebut. Tetapi Kenadie kini masih hidup dan sangat aktif.

Saiz badan Kenadie sangat kecil apabila dilahirkan sehingga para jururawat memanggilnya “Thumbelina.” Beratnya pula cuma 1.13 kg.

Pada 13 Februari 2003, beliau dilahirkan dengan sindrom kekerdilan primordial, iaitu sejenis masalah kesihatan yang hanya ditemui pada 100 orang di serata dunia.

Masalah kekerdilan primordial ini boleh menyebabkan perkembangan minda yang terbantut, masalah respiratori, dan pencernaan. Para doktor menasihatkan ibu Kenadie, Brianne, untuk tidak terlalu berharap bahawa bayi tersebut akan hidup melebihi beberapa hari.

Namun Brianne tidak menyangka bahawa Kenadie akan terus hidup dan membesar sehingga ke hari ini. Keluarga mereka juga turut bertambah berikutan kelahiran adik lelaki Kenadie, Tyran.

Saksikan bagaimana gadis kecil ini membuktikan bahawa jangkaan para ahli sains ternyata meleset. Kenadie kini menjalani kehidupan sosial yang aktif dan berperwatakan periang.

P.S. 1 – Tips Untuk Habuk Tidak Melekat Pada Kipas Dengan SOFLAN. Gerenti BERKESAN !!!
P.S. 2 – Gaji Hanya RM 1500 Tetapi Boleh Beli Rumah, Kereta, Berkahwin Dan Simpanan RM 33K. Lelaki Ini Kongsi Tips²nya !!!
P.S. 3 – Pemandu Grabcar Ini Ambil Penumpang Di Sentul. Bila Ditanya, Penumpang Ini Mula Mengalirkan Air Mata !!!
P.S. 4 – Kanak² Ini Dijaga Oleh Haiwan Selepas Dibuang Ke Hutan. Selepas Ditemui APa Yang Berlaku MENGEJUTKAN Ramai Orang !!!
P.S. 5 – 10 Tahun Ambil Masa Untuk Siapkan Dokumentari Ini. Hasilnya SUBHANALLAH !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Pelik/Seram

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *