Selepas VIRAL Gambar Adik Nabila Pakai Tudung Senget. Apa Yang Adik Nabila Dan Bapanya Dapat Buat Ramai TERSENYUM !!!

| January 8, 2017 | 0 Comments

Selepas VIRAL Gambar Adik Nabila Pakai Tudung Senget. Apa Yang Adik Nabila Dan Bapanya Dapat Buat Ramai TERSENYUM !!! | Baru-baru ini VIRAL seorang bapa tunggal menguruskan anak-anaknya ke sekolah dengan memakai tudung senget kepada anak perempuannya. Dalam statusnya di FB, Zubayry menyatakan dia tidak pandai memakaikan tudung kepada anaknya selepas isterinya, Noraiza Che Husin, meninggal dunia tahun lalu.

Selepas seminggu sesi persekolahan bermula inilah apa yang anaknya dapat. Pakej sekali untuk  bapa juga (suri hati).

Ini merupakan status FB terbaru Zubayry :

Selepas di tularkan (viral) tentang saya tak reti pakaikan tudung Nabila, ramai benar yang prihatin tentang kami sekeluarga. Ada yang menghantar hadiah tudung, set alat tulis dan mainan kepada Nabila. Terima kasih saya ucapkan.

Tak kurang juga yang berhasrat untuk berjumpa kami sekeluarga terutamanya dengan Nabila dan Nadia, 2 orang anak dara saya yang dikatakan comei sangat! Tiba-tiba pula mereka dua beradik ni jadi popular.

Ada juga yang berhasrat ingin membantu sebagai pembantu rumah. Nak tolong saya uruskan hal-hal rumah tangga dan jaga Nabil, Nabila & Nadia. Terima kasih banyak. Namun, Alhamdulillah saya masih boleh uruskan hal-hal ini secara sendiri.

Ada juga yang berhasrat nak jadi suri hati saya. Bab ini saya sukar nak komen. Biar la masa yang tentukan. Perancangan Allah tu.

Namun buat masa ini saya sudah cukup selesa dengan kehidupan saya dengan Nabil, Nabila & Nadia. Cukup la dulu ada 2 awek ni dalam hidup saya. Tidur malam pun dah diapit kiri kanan oleh mereka berdua.

*Tapi kalau Fazura yang masuk meminang, saya ok jer.*
*Hahahahaha*

Sumber : Zubayry Abady

P.S. 1 – Tips Untuk Habuk Tidak Melekat Pada Kipas Dengan SOFLAN. Gerenti BERKESAN !!!
P.S. 2 – Gaji Hanya RM 1500 Tetapi Boleh Beli Rumah, Kereta, Berkahwin Dan Simpanan RM 33K. Lelaki Ini Kongsi Tips²nya !!!
P.S. 3 – Pemandu Grabcar Ini Ambil Penumpang Di Sentul. Bila Ditanya, Penumpang Ini Mula Mengalirkan Air Mata !!!
P.S. 4 – Kanak² Ini Dijaga Oleh Haiwan Selepas Dibuang Ke Hutan. Selepas Ditemui APa Yang Berlaku MENGEJUTKAN Ramai Orang !!!
P.S. 5 – 10 Tahun Ambil Masa Untuk Siapkan Dokumentari Ini. Hasilnya SUBHANALLAH !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Lelaki

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *