Anak Siapa Pula??? Inilah PENGAKUAN Wanita Yang Didakwa Ibu Kepada Kanak² Yang Dijumpai Baru² Ini !!!

| January 8, 2017 | 0 Comments

Anak Siapa Pula??? Inilah PENGAKUAN Wanita Yang Didakwa Ibu Kepada Kanak² Yang Dijumpai Baru² Ini !!! | Tampin: Budak lelaki yang ditemui ditinggalkan dalam sebuah rumah sewa di Kampung Parit Buluh, Air Kuning Selatan, Gemencheh, di sini, dipercayai bukan anak kepada wanita yang disangka ibunya.

Ketua Polis Daerah Tampin Superintendan Hamazah Ab Razak berkata, wanita berusia 36 tahun terbabit mendakwa Muhamad Adam berusia tiga tahun bukan anaknya tetapi anak rakannya.

Menurutnya, penemuan terbaru dalam siasatan mendedahkan wanita itu bukan ibu kandung mangsa tetapi berkemungkinan suspek mengambil upah menjaga kanak-kanak itu.

“Bagaimanapun, siasatan lanjut masih dijalankan untuk mengesahkan perkara itu. Setakat ini, kita belum mengenal pasti identiti ibu sebenar mangsa. Kita perlu memanggil beberapa saksi untuk diambil keterangan,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Beliau berkata, pihaknya berkemungkinan akan melakukan ujian asid deoksiribonukleik (DNA) apabila ibu sebenar mangsa sudah dikenal pasti.

Muhamad Adam ditemui ditinggalkan di rumah itu dalam keadaan berbogel dan kelaparan selepas penduduk kampung terdengar tangisannya, jam 12.45 tengah malam, Jumaat lalu.

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Sosial

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *