Cara Cikgu Ini DENDA Pelajar DATANG LEWAT Sangat Unik. Ramai Yang SETUJU !!!

| January 24, 2017 | 0 Comments

Cara Cikgu Ini DENDA Pelajar DATANG LEWAT Sangat Unik. Ramai Yang SETUJU !!! | Sekolah adalah tempat untuk menuntut ilmu dan mendisiplinkan diri. Sekolah adalah tempat untuk membentuk jati diri seseorang. Namun pelbagai kes yang kita lihat tentang ibu bapa serang guru² kerana mendenda anak² mereka kerana buat salah. Kalau sampai kritikal nak mati tu oklah nak serang pun ni denda yang ringan² pun sampai serang cikgu apa kes. ARTIKEL INI BUKAN UNTUK VIRAL TENTANG SALAH CIKGU ATAU APA. ARTIKEL INI BERTUJUAN MENYOKONG TINDAKKAN CIKGU INI DENDA PELAJAR YANG DATANG LEWAT.

Kejam .!!..zalim…!! gila…!! BIAR pi lah..Hangpa nak kata apa kat cikgu . Aku terpaksa buat khas untuk pelajar yang tiada alasan munasabah mai sekolah lambat..!!

HASILnya.. boleh dikatakan tidak ada lagi kes datang lambat ke sekolah.. alhamdulillah.. biar pi..lah hangpa nak kata apa pun kat aku.. dah mak bapak hangpa tak boleh suruh bagi hangpa tidur awai nak bangun awai mai sekolah.. ini UBATnya..

Datang sekolah lambat…
Khas budak melayu hangpa semua Cikgu denda baca Yassin tahlil buat diri hangpa sendiri… maklumlah jiwa hangpa kacau..malam tidurrr lewat main game dan layan whatsap la.. wechat laa… telegram laa..instragram laaa… FB..laaa.. mcm2 adaaa..la ni.. smartphone ..mengalahkan ASTRO lagi…

Ni belum aku kieraaa hang pa duk melepak kat luaQ rumah bawah pokok asam malam-malam buta duk tonton video …ehhhmm…ehemm… orang zaman purba internasional tak pakai baju dalam talipon hangpa tu..

Untuk Pelajar cina india pulakkk hang pa kena tuliiiehhh “SAYA BERJANJI AKAN TIDUR AWAL DAN BANGUN AWAL SUPAYA DATANG AWAL UNTUK BELAJAR DI SEKOLAH DENGAN LEBIH BERSEMANGAT” .. hangpa tulis berulang- ulang 400 kali.. ambik… kali kedua mai lambat juga tanpa sebab munasabah… 800 kali tulis ayat yang sama..

Yang mai lambat budak melayu … cikgu tambah hafal ayat lazim.. doa selamat ka.. doa Qunut ke… surah permudah rezeki ke.. apa..ke… rak boleh hafal aku pelekung kepala..2 @3 ketui…lekukkkk… peduli apa… tak apa kalau ayah mak nenek hangpa marah.. aku kisah apa.. ayat lazim… doa Qunut tak boleh hafal macamana hangpa sembahyang subuh.. dah tak sembahyang subuh tu yang bangun tak cukup time nak bersiap pi awai sekolah.. biar aku ajaq hangpa boleh sembahyang subuh.. dah jerap sembahyang subuh automatik mata hangpa akan tercelik awai bangun nak solat subuh mandi awai siap awai pi sekolah pun awai… marah ka mak bapak ??? Mai..mai.. tak kisah … aihhh nak jumpa ..

Sumber : Cikgu Disiplin

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Sosial

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *