Pembantu Rumah Ini Ditahan Gara² Hidang Air Kopi Dengan ‘Perisa’ Yang MELOYAKAN !!!

| November 10, 2016 | 0 Comments

Pembantu Rumah Ini Ditahan Gara² Hidang Air Kopi Dengan ‘Perisa’ Yang MELOYAKAN !!! | KHAFJI, ARAB SAUDI – Seorang pembantu rumah warga Indonesia ditahan oleh pihak polis pada petang Sabtu, 5 November lalu, selepas dia didapati dengan sengaja menghidangkan air kopi yang dicemari dengan seluar dalam dan darah haid, lapor Tribun.

pembantu-sajikan-kopi-isi-celana-dalam-dan-darah-mens

Jurucakap polis wilayah timur, Komisioner Ziad Al-Rualiti berkata, pihaknya menerima laporan pada jam 4 petang Sabtu, 5 November dari seorang majikan berhubung kejadian itu.

“Ketika memasuki rumah pengadu, polis menemui bekas yang berisi air kopi yang dicampurkan dengan seluar dalam,” katanya.

Ziad berkata, ekoran itu, anggotanya segera mencari wanita berkenaan di sekitar rumah majikannya sehingga dia ditemui di tempat persembunyiannya.

Ketika pembantu rumah itu berjaya ditangkap, majikan berkenaan sempat merakam dan menyuruh wanita itu meminum kopi yang tercemar dengan seluar dalam dan darah haid itu sehingga habis.

“Suspek yang dibawa ke balai untuk soal siasat. mengaku melakukan perbuatan yang menjijikkan itu agar majikannya dapat menerima dan menyayangi dirinya sebagai pembantu rumah di kediaman itu,” katanya.

P.S. 1 – Peguam Ini Dedah CARA² Tuntut Hutang Kawan² Dan Saudara Mara Guna Mahkamah Yang Ramai Orang TAK TAHU !!!
P.S. 2 – Bayi ‘Muncul’ Sebelah Ibu Yang Meninggal Dunia. Ustazah Ini Kongsi Pengalaman Urus Jenazah Wanita Digilis Lori !!!
P.S. 3 – Anak ‘Hilang’ Ketika Tarawih. Wanita Ini TERKEJUT Bila Anaknya Bersama Wanita Berpakaian Serba Hitam !!!
P.S. 4 – Dari Mana Punca Air Sungai. Lelaki Ni Dedah Teori Yang Buat Ramai Kata WOW !!!
P.S. 5 – Khairul Idham Menang Perlumbaan. Inilah Luahan KECEWA Bapanya Dengan Apa Mereka Tanggung Yang Ramai TAK TAHU !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Pelik/Seram

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *