Ramai TERPERANJAT Bila Mengetahui Apa Yang Lelaki Ni Tengah BUAT !!!

| August 4, 2016 | 0 Comments

Ramai TERPERANJAT Bila Mengetahui Apa Yang Lelaki Ni Tengah BUAT !!! | Seorang lelaki di China mendapat gelaran tukang paip paling berdedikasi selepas gambarnya menyelam di dalam lubang berlumpur untuk membaiki paip pecah viral di Internet.

1

Tukang paip berkenaan, Wang Zhaofu, 61, dilaporkan membaiki satu paip pecah di sebuah rumah di wilayah Jiangsu baru-baru ini.

Zhaofu dan seorang rakannya terpaksa menggali lubang untuk membaiki paip bawah tanah berkenaan, tetapi lubang itu dipenuhi air yang mengalir keluar.

Tanpa berfikir panjang Zhaofu masuk ke dalam lubang sedalam hampir satu meter itu untuk membaiki kerosakan paip berkenaan.

Seorang penduduk yang melihat Zhaofu menyelam dengan keadaan kakinya terjulur keluar dari lubang itu segera merakamkan gambar berkenaan.

Gambar itu dimuat naik di media sosial di China dan menjadi viral apabila pengguna Internet memuji dedikasi yang ditunjukkan Zhaofu.

Ramai pengguna laman sosial juga memberi gelaran kaki paling cantik kepada Zhaofu.

Zhaofu berkata, dia hanya menyelam selama satu minit sahaja kerana bimbang berada terlalu lama di dalam air berlumpur boleh menjejaskan kesihatannya.

“Paip yang pecah menyebabkan lubang yang kami gali dipenuhi air dan saya tiada cara lain untuk membaiki kerosakan berkenaan selain terpaksa menyelam.

“Saya terpaksa menyelam sebanyak empat kali untuk membaiki paip yang rosak berkenaan,” katanya. – Agensi via HARIAN METRO.

P.S. 1 – Inilah Hasil Campuran Cuka Jalen Dan Softener Daia Yang Buat Ramai Suri Rumah TERSEYUM !!!
P.S. 2 – Inilah VIDEO JELAS Detik Penyanyi Dangdut POPULAR Maut DIPATUK Ular. Memang NGERI !!!
P.S. 3 – Kenapa Semut TAK HURUNG Coklat Cadbury Terbiar. Puncanya Sgt MENGEJUTKAN !!!
P.S. 4 – Inilah Cara HACK Whatsapp Pasangan Anda Dengan MUDAH Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – 10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *